Stemmen over onderhandelingsresultaat Hochwald

Op donderdag 11 juli 2024 hebben we in Bolsward opnieuw onderhandeld over een nieuwe cao voor Hochwald. Het is goed om te melden dat we met jullie werkgever een onderhandelingsresultaat hebben bereikt.

Dat betekent dat je als CNV-lid vanaf nu je stem kan uitbrengen. Daarbij adviseer ik jullie om in te stemmen met het bereikte resultaat.

Meer loon

Eén van de belangrijkste afspraken die we hebben we gemaakt, is de loonstijging. Jullie krijgen er per 1 april 2024 4,25% loon bij en per 1 oktober 2024 0,5%. De overige gemaakte afspraken met Hochwald vinden jullie in de bijlage.

Digitale stemming

Er kan gestemd worden van maandag 15 juli tot en met maandag 22 juli 2024. Daarna communiceer ik zo spoedig mogelijk de uitslag. Je ontvangt nog een aparte mail om je stem uit brengen.

Als er verder nog vragen zijn, dan ben ik per mail of telefonisch bereikbaar.

Maak je collega lid

Is je collega al lid? Als jij je collega lid maakt, betaalt hij of zij slechts €24 voor de eerste 6 maanden. Jij ontvangt per aangebracht lid een cadeaubon van €20. Ga voor meer informatie naar www.cnv-ledenwerven.nl. Samen staan we sterker!

Meepraten en reageren

Wil je reageren of heb je een vraag? Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten, reageren of je vraagstellen.
Klik HIER om direct naar de cao-pagina te gaan.

Ontvang je deze nieuwsbrief per post, ga dan naar www.cnvvakmensen.nl en ga vervolgens naar het kopje cao en tik in het zoekveld Hochwald in.

Mede namens mijn kaderleden,

Auke Wietze Bosma
Bestuurder CNV
M: 06 8192 0453
E: a.bosma@cnv.nl 


Downloads