Nieuwsbrief leden QLip Zutphen

Nu de cao onderhandelingen er weer aankomen willen we graag in gesprek met de leden om onze inzet en accenten te bespreken. We organiseren hiervoor samen met het FNV een tweetal ledenvergadering, graag willen we van u weten of en wanneer u daar naar toe zou komen.

 

 

 

Aan: leden CNV Vakmensen werkzaam bij Qlip in Zutphen.

 

 

Betreft: ledenvergaderingen met het oog op de nieuwe CAO

 

Geachte vakbondslid,

 

Eerst maar even een korte introductie mijnerzijds, mijn naam is  Gerard van Dijk en vakbondsbestuurder CNV Vakmensen in uw regio en woonachtig in Lochem. De collega Ellen Jonker volg ik hiermee op, dit vanwege de nieuwe indeling van de regio door CNV VM. Ellen werkt nu voornamelijk in de provincie Overijssel.

Met de werkgever hebben wij afgesproken dat we op 9 en/of 10 december in de bedrijfskantine ledenvergaderingen kunnen houden (FNV en CNV). Gelet op ‘corona’ is er ruime voor 20 leden per keer. De vergaderingen beginnen om 16:30 uur.

Het is de bedoeling van de inzet voor de onderhandelingen met elkaar bespreken om zo tot een voorstellenbrief te komen.

Mijn verzoek aan jou is dan ook om mij te laten weten of je de ledenvergadering gaat bezoeken en welke dag in dat geval jouw voorkeur heeft.

Aan de hand van de opgave gaan we kijken of het lukt om de leden, die hebben aangegeven de ledenvergadering te willen bijwonen, te laten weten of we de opgegeven voorkeur kunnen honoreren. Je krijgt daar dan per mail bericht over.

Je kunt je tot en met 4 december opgeven.


Graag je opgave mailen aan g.vandijk@cnvvakmensen.nl

 

Alvast dank voor uw reactie en hopelijk tot ziens,

met vriendelijke groet,

 

Gerard van Dijk,

Vakbondsbestuurder CNV Vakmensen.