CAO Nizo

leeg

Het is alweer even geleden dat jullie wat van CNV en mij hebben gehoord. Dus tijd voor een update!

Vorige week heb ik uitgebreid gesproken met Loek Nederstigt om eens bij te praten, dit was namelijk alweer even geleden. Na een periode met reorganisaties, corona perikelen en intern bij Nizo ook heftige gebeurtenissen stond een nieuwe CAO niet bovenaan de prioriteitenlijst.

In 2020 is er vanwege deze perikelen na stemming door jullie ook besloten om de CAO ongewijzigd te verlengen tot 30 september 2020. Ondanks dat de huidige CAO nu dus allang is verlopen geldt deze nog steeds. Nizo en CNV hebben afgesproken om dit in 2022 zo snel mogelijk te gaan oppakken. Deze afspraak gaan we uitvoeren op het moment dat het weer mogelijk is om fysiek af te gaan spreken.

Een nieuwe CAO gaat natuurlijk in samenspraak met jullie als leden van CNV en daarom zal ik binnen afzienbare tijd weer bij jullie terug komen met de vraag om input te leveren voor de nieuwe cao. Wat vind je belangrijk en wat wil je dus graag terugzien in jouw CAO.

Het leek mij goed om jullie hiervan op de hoogte te stellen.
Mochten er vragen/opmerkingen zijn dan hoor ik dat graag!

Mocht je deze mail ontvangen dan sta je bij CNV Vakmensen geregistreerd als medewerker van Nizo. Werk je inmiddels niet meer bij NIZO dan mag je dit aan mij doorgeven dan pas ik het voor je aan zodat je de juiste informatie van CNV ontvangt. Je kan dit overigens ook zelf doen via: https://www.cnvvakmensen.nl/mijncnv/

Voor nu een fijn uiteinde en een mooi 2022 toegewenst.

Met vriendelijke groet,

Sijtze de Bruine
Onderhandelaar CNV Vakmensen