Denk mee met de voorstellen in de Vishandel

Op 23 oktober gaan de onderhandelingen voor de visdetailhandel weer van start

Voorstellen

Hierbij tref je de conceptvoorstellen van de Visdetailhandel aan. De voorstellen zijn gebaseerd op ons arbeidsvoorwaardenbeleid. Ik ben heel nieuwsgierig wat je er van vindt. De voorstellen bevatten een bijzonder element. We gaan namelijk proberen twee (extra) vakantiedagen voor vakbondsleden af te spreken. Jij draagt bij aan een goede cao, maar je ongeorganiseerde collega profiteert daar van mee. Eigenlijk is dat gek. Als jij een auto koopt heeft je buurman toch ook niet het recht daarin te rijden? Natturlijk staan we ook open voor jouw ideeën. Daarvoor loopt al een tijdje een campagne. Maar misschien heb je die nog niet gezien. De folder met de QR-code waarin je je eigen idee kenbaar kan maken tref je hierbij nog een keer aan.

Laat weten wat je van de concept-voorstellen vindt. Ik zal zeker rekeninig houden met de respons. Je kan je commentaar rechtstreeks mailen naar w.kampen@cnv.nl. Doe dit uiterlijk 15 oktober 2024.

Praat mee

Heb je nog vragen? Laat mij dit dan weten. Je kan ook terecht op de cao-pagina waar je al onze eerdere nieuwsbrieven aantreft. Je kunt er meepraten en vragen stellen. Ga naar de cao-pagina: Alles over de cao Visdetailhandel - Vlees en Vis | CNV 

Jullie een goede cao gunnend, tekent
 
Wietze Kampen
Bestuurder CNV
M: 06 5120 3004
w.kampen@cnv.nl 

Downloads