Consultatie van concept-voorstellen Zeevisbedrijf

Hierbij tref je de concept-voorstellen van het zeevisbedrijf voor 2022 aan. De voorstellen zijn ambitieus. Dit heeft ook te maken met het feit dat we voor de cao 2021 het voorstel van de werkgevers gekregen hebben alleen het loon aan te passen en de rest van het boekje ongewijzigd te laten.

We hebben toen met elkaar afgesproken om daarin mee te gaan en ons inhoudelijk in de onderhandelingen voor de cao 2022 meer te richten op de kwalitatieve cao-voorstellen. vanwege de stevige inzet zullen we waarschijnlijk wel gedurende de onderhandelingen door de werkgevers gedwongen worden keuzes te maken.  Om daarin zoveel als mogelijk jullie voorkeuren te volgen, heb ik daarom een kleine enquête toegevoegd.

Het zou mooi zijn als je deze ingevuld hebt voor het versturen van de definitieve voorstellen of te wel vóór 25 oktober 2021 09.00 uur. De op- en aanmerkingen die voor dit tijdstip zijn gemaakt, zal ik zeker beschouwen en afwegen ten opzichte van andere gemaakte opmerkingen. In de enquête is ook ruimte om eigen ideeën aan te geven of voorstellen aan te wijzen die jij niet ziet zitten.

Uiteraard zullen we je in een nieuwe nieuwsbrief op de hoogte stellen van de onderhandelingsdata en de uitkomsten van de enquête.

We zijn benieuwd naar jouw reactie,

Klik hier voor de enquête.

Vriendelijke groeten,

Wietze Kampen   
Bestuurder CNV Vakmensen
E: w.kampen@cnvvakmensen.nl
M: 06-5120 3004

Gert Koster
Vakbondsconsulent CNV Vakmensen
E: g.koster@cnvvakmensen.nl
M: 06-5139 4587