Geef jouw mening over het cao- resultaat Gemaksvoeding

Bijgaand ontvang je het eindbod van de werkgevers Gemaksvoeding, dat wij als CNV Vakmensen als een resultaat aan je voorleggen. De sector maakt een zeer lastige tijd door, waarbij de ene werkgever het redelijk doet maar een andere werkgever enorm veel last heeft van de corona-crisis en de afzet en omzet zwaar onder druk staat.
In eerste instantie wilden werkgevers "niets", maar door druk van vakbonden, genuanceerd overleg en de wil om naar elkaar te willen luisteren is er toch een cao- resultaat op tafel gekomen: looptijd, loon (waarbij er eenmalig een uitkering van 0.5% over het bruto jaarsalaris is), inregelen van de zogenaamde RVU (Regeling Vervroegd Uittreden voor bepaalde werknemers) regeling per januari 2022, verhoging van de pensioenpremie met 1% ter verbetering van de pensioenen per januari 2022.
Er zijn wel eens betere tijden geweest in deze sector, ook met betrekking tot een cao- resultaat.

Wij verzoeken je om voor 16 april a.s. aan te geven of je het wel of niet eens bent met dit cao- resultaat per e-mail aan bestuurder Peter de Ridder (p.deridder@cnvvakmensen.nl), alwaar je ook terecht kunt voor verdere vragen.

Wij vertrouwen je hiermee te hebben geinformeerd en vernemen graag jouw mening.

Peter de Ridder
Bestuurder CNV Vakmensen
E: p.deridder@cnvvakmensen.nl
M: 06 51 60 19 97

Een sterkere bond kan meer, dus wijs je collega's op onze website: www.cnvvakmensen.nl/lidworden

Downloads