Voorstellenbrief voor nieuwe cao-onderhandelingen Dr. Oetker

Op donderdag 20 juni zitten we aan de onderhandelingstafel in Amersfoort voor de eerste cao-ronde bij Dr. Oetker. De voorstellen van het CNV zijn inmiddels bekend.

Speerpunten

Er was de afgelopen periode goed en constructief overleg met de kaderleden van Dr. Oetker over de komende cao-onderhandelingen. Wat vinden we belangrijk en waar zetten we op in. Daarbij hebben we een aantal speerpunten besproken.

Voorstellenbrief

Tijdens de goedbezochte, gezamenlijke ledenvergadering van CNV en FNV werden nog meer punten ingebracht voor de voorstellenbrief. Het loon is natuurlijk één van de belangrijkster onderwerpen maar ook de reiskosten en de urenbank werden meermalen genoemd. Uit alle input is een CNV-voorstellenbrief opgesteld, samen met de kaderleden. Deze is ook bijgevoegd, zodat jullie alles nog eens rustig kunnen doornemen. Op 20 juni gaan we deze voorstellen inbrengen aan de cao-tafel.

Uitkomst cao-overleg

We houden jullie natuurlijk op de hoogte van de cao-onderhandelingen en de uitkomst van de eerste ronde. Mochten er in de tussentijd toch nog vragen zijn dan kunnen jullie mij natuurlijk mailen of bellen.

Maak je collega lid

Is je collega al lid? Als jij je collega lid maakt, betaalt hij of zij slechts €24 voor de eerste 6 maanden. Jij ontvangt per aangebracht lid een cadeaubon van €20. Ga voor meer informatie naar www.cnv-ledenwerven.nl Samen staan we sterker!

Meepraten en reageren

Wil je reageren of heb je een vraag? Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten, reageren of je vraagstellen. Klik HIER om direct naar de cao-pagina te gaan. Ontvang je deze nieuwsbrief per post, ga dan naar www.cnvvakmensen.nl en ga vervolgens naar het kopje cao en tik in het zoekveld Dr. Oetker in.

Auke Wietze Bosma
Bestuurder CNV
M: 06 8192 0453
E: a.bosma@cnv.nl 

Mede namens mijn kaderleden

Downloads