Voorstellen cao Graan be- en verwerkende Bedrijven 2025

Wat vind jij van de voorstellen? Jouw mening telt! Denk mee over de aanvullende voorstellen en bepaal samen met ons de hoogte van de loonvraag. Jouw input is onmisbaar!

Cao-voorstellen 2025 namens CNV

De  cao-commissie heeft nagedacht over nieuwe cao-voorstellen voor de cao van 2025. Je treft deze voorstellen in de bijlage aan.
Bij de huidige cao ging het vooral om het loon en zijn er nauwelijks afspraken gemaakt over andere belangrijke zaken. Denk bijvoorbeeld aan verbeteringen in de 80-90-100-regeling of de kilometervergoeding. Bij de komende onderhandelingen wil de commissie juist meer aandacht geven aan deze onderwerpen. We willen dus niet alleen over loon praten maar juist ook over andere verbeteringen op de werkvloer. Natuurlijk zijn loonafspraken belangrijk, maar we willen daar niet alle ruimte aan besteden. 

Laat weten wat jij belangrijk vindt

We dagen jou uit om jouw grootste wens voor de cao met ons te delen. Ook willen we van je horen welke loonsverhoging jij zou willen. Ter informatie: de inflatie lag volgens het CBS de afgelopen zes maanden rond de 2 tot 2,5%. Het laatste cijfer in juni was 2,1%, maar er zijn signalen dat dit iets aan het oplopen is. Graag vernemen we van jou wat je van de cao-voorstellen vindt. Dat kan je doen door een paar korte vragen te beantwoorden.

Klik hier om naar de vragenlijst cao 2025 te gaan om jouw mening te geven.

Graag ontvangen we je antwoorden vóór 18 september 2024, zodat de cao-commissie deze kan meenemen in de verwerking tot definitieve voorstellen. Alvast dank hiervoor.

Cao online

Volg ons binnenkort op de cao-pagina waar je al onze nieuwsbrieven aantreft, mee kan praten en vragen kunt stellen. Ga naar de cao-pagina Cao Graan be- en verwerkende industrie | CNV

Wietze Kampen
Bestuurder CNV
M: 06 5120 3004
E:  w.kampen@cnv.nl

Downloads