Vooraankondiging ledenvergadering input cao SD Guthrie

De huidige cao loopt op 30 september 2024 af. Ter voorbereiding op een nieuwe cao nodigen wij alle CNV leden uit voor de ledenvergadering op woensdag 28 augustus 2024, 13.00 uur, locatie volgt nog. Dus zet deze datum alvast in de agenda. Kort voor de 28e zal nogmaals een uitnodiging naar jullie worden verstuurd.

Cao
De cao onderhandelingen zullen in september/oktober 2024 plaatsvinden. Met jullie input tijdens de ledenvergadering stellen wij een voorstellenbrief op waarmee wij de onderhandelingen ingaan. Dus het is belangrijk om 28 augustus aanwezig te zijn. Ik zie jullie allen graag!

Kaderlid
Met de aanstaande pensionering van Erik Kouwenberg zijn wij op zoek naar een nieuw kaderlid. Iemand die de brug is tussen de werkvloer/leden en de vakbondsbestuurder. Iemand die betrokken is en bij de overleggen met jullie werkgever aanwezig wil zijn. Iemand die Henk en mij dus ondersteunt. Lijkt het je leuk? Meld je dan!

Pensioenregeling
Momenteel lopen er ook pensioengesprekken over de pensioenregeling bij SD Guthrie voor in het nieuwe pensioenstelsel. De gesprekken gaan in goede sfeer en zijn constructief. Zodra we eruit zijn, komen we bij jullie terug. Dit zal na de zomer zijn. De leden van de vakbonden stemmen immers ook over dit resultaat. 

Als je vragen hebt, laat het ons dan zeker weten. Kijk ook eens op onze cao pagina: Cao Sime Darby Oils | CNV Vakmensen - Voeding | CNV Vakmensen

Henk Born (kaderlid)
Erik Kouwenberg (kaderlid)

en

Diana Kraan
Vakbondsbestuurder CNV
T: 06-22389584
E: d.kraan@cnv.nl

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error