Update eerste onderhandelingsronde Darling Ingredients

Op 10 juni hebben CNV en FNV voor de eerste keer met jullie werkgever gesproken over een nieuwe cao voor de medewerkers van Darling Ingredients. Tijdens deze bijeenkomst hebben wij een update gekregen over de stand van zaken binnen Darling Ingredients en hebben de vakbonden hun voorstellen toegelicht.

Voorstellen CNV en FNV

Afgelopen periode hebben CNV en FNV gezamenlijk een rondje langs alle Darling locaties gemaakt om jullie wensen op te halen voor de nieuwe cao. Wij hebben jullie wensen verwerkt tot concrete voorstellen. Dat heeft geleid tot een voorstellenbrief die voor beide vakbonden vrijwel identiek is.  

De nadruk voor de komende cao zal komen te liggen op het loon en op een gezonde manier het werk verrichten. Als vakbonden vinden wij het belangrijk dat Darling een aantrekkelijke werkgever is en blijft voor huidige en potentiële werknemers. 

De voorstellenbrief van CNV vind je in de bijlage. 

9 juli zal Darling Ingredients reageren op de voorstellen van de vakbonden

Op dinsdag 9 juli staat de volgende cao-ronde gepland. Jullie werkgever zal dan inhoudelijk reageren op de voorstellen van de vakbonden. WIj komen daarna bij jullie terug met een update. 

Cao online 

Wil je alles over de onderhandelingen in dit cao-traject teruglezen, reageren of vragen stellen? Ga dan naar de cao-pagina. Klik hier voor de cao-pagina

Maak je collega lid

Is je collega al lid? Als jij je collega lid maakt, betaalt hij of zij slechts €24 voor de eerste 6 maanden. Jij ontvangt per aangebracht lid een cadeaubon van €20. Ga voor meer informatie naar www.cnv-ledenwerven.nl
Samen staan we sterker!

Sharon van Boxmeer 
Bestuurder CNV
M: 06 2886 6512
E: s.vanboxmeer@cnv.nl 

Mede namens de kaderleden Hans van Rulo (Son), Geert Jan Kloosterman (Burgum) en Christaan Walraven (Vuren) 

Downloads

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error