Uitnodiging ledenvergadering voor nieuwe cao Farm Frites

De huidige cao Farm Frites loopt tot en met 30 september 2024. Inmiddels zijn data geprikt om te onderhandelen over een nieuwe cao. Graag horen wij wat jullie belangrijk vinden om mee te nemen in de onderhandelingen. Daarom nodigen wij alle leden, maar ook jullie collega's die misschien nog geen lid zijn, uit voor de gezamenlijke ledenvergadering van CNV en FNV op maandag 2 september. De eerste sessie begint om 11.00 uur, de tweede sessie om 14.00 uur. Kom en geef input!

Tijdens de ledenvergadering geven wij het woord aan de leden. Dit is het moment dat jullie invloed hebben op jullie nieuwe cao. Wat moet er anders in de nieuwe cao, wat moet er beter, wat mist er nu en wat moet absoluut behouden blijven? Wat vinden jullie een welverdiende loonsverhoging? Welke afspraken moeten we maken op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid, zoals meer ontziemaatregelen, verlof of roosteraanpassingen? Of heb jij andere onderwerpen of voorstellen? Laat van je horen en deel dit tijdens de ledenvergadering in een van beide sessies. Ook jouw collega die nog geen lid is van de vakbond is welkom. Kun je er niet bij zijn, maar heb je wel suggesties? Laat het dan weten aan de vakbondsbestuurder via d.kraan@cnv.nl. Maar we zien iedereen uiteraard graag op 2 september.

De ledenvergaderingen worden gehouden op:
Datum: maandag 2 september 2024
Aanvang: 1e sessie 11.00 uur
Aanvang: 2e sessie 14.00 uur
Locatie: Vergaderzaal Lebork

Dit is het moment om input te geven. Na de ledenvergaderingen wordt een CNV voorstellenbrief opgesteld waarmee wij de onderhandelingen starten. Tijdens de onderhandelingen houden wij de leden op de hoogte over de vorderingen, onder andere via Cao Farm Frites | CNV Vakmensen - Voeding | CNV Vakmensen

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het een van ons dan weten.

Namens de CNV onderhandelingsdelegatie,

Jaap Oostdijk (kaderlid CNV)
en
Diana Kraan
Vakbondsbestuurder CNV
T: 06-22389584
E: d.kraan@cnv.nl