Uitnodiging ledenvergadering voor een nieuwe cao bij Dalli-De Klok

Zoals jullie ongetwijfeld weten loopt jullie cao binnenkort af. Het is dus weer tijd om in overleg te gaan met Dalli-De Klok voor een nieuwe cao.

Allereerst wil ik me aan jullie voorstellen. Mijn naam is Maayke Kasper en ik ben sinds april in dienst als bestuurder bij CNV. Voordat ik als bestuurder bij CNV aan het werk ging, ben ik jarenlang kaderlid geweest voor CNV. Mijn ambitie was ook altijd om als bestuurder aan de slag te gaan. Deze onderhandelingen zijn mijn eerste onderhandelingen als bestuurder. Om deze reden zal mijn collega Hank Oomkes ook meegaan met de onderhandelingen.
Mijn collega Rick Pellis heeft eerder aan de onderhandelingstafel gezeten. Rick heeft al mooie resultaten kunnen bereiken. Ik hoop door jullie ondersteuning, dat we met z’n allen ook nu een mooi resultaat gaan halen.

Ledenvergaderingen

Om een goed resultaat te behalen wil ik eerst met jullie in gesprek over wat jullie belangrijk vinden en wat we mee moeten nemen naar de cao-tafel. Jij kunt als lid meepraten en beslissen over wat jij belangrijk vindt. Dit doen we op twee momenten in de laatste weken van de maand mei.

Doordat het niet gelukt is om tot een gezamenlijk moment met CNV en FNV te komen, zullen we de ledenvergadering alleen met de CNV-leden doen.

De ledenbijeenkomsten vinden plaats op:

Donderdag 23 mei
Aanvangstijden:  13.00 uur en 15.00 uur
Locatie: kantine Dalli-De Klok

en

Dinsdag 28 mei
Aanvangstijden: 13.00 en 15.00 uur
Locatie: Kantine Dalli-De Klok

Tijdens de ledenvergaderingen wil ik jullie het volgende voorleggen hoe jullie erover nadenken:

  • Loonontwikkeling;
  • Opleiding en ontwikkeling;
  • Duurzaam inzetbaarheid.

Wil je s.v.p. doorgeven via e-mail m.kasper@cnv.nl op welke datum en tijdstip je kunt komen, graag erbij vermelden: Dalli-De Klok ledenvergadering.

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn, mag je mij altijd je punten doorgeven. Met jouw punten kan ik bij de andere leden checken of zij hier ook tegenaan lopen.
Het verzoek is om je punten vóór 23 mei door te geven.

Graag tot dan!

Maayke Kasper
Bestuurder CNV
M: 06 4163 7049
E: m.kasper@cnv.nl 

Mede namens de kaderleden