Uitnodiging CNV ledenvergadering input cao SD Guthrie

Graag nodigen wij alle CNV leden uit voor de ledenvergadering op 28 augustus om 13.00 uur in de Goldbake Room. Jullie cao loopt per 1 oktober af. De cao overleggen voor een nieuwe cao zijn inmiddels gepland en we zullen 5 september starten. Graag horen wij van jullie waarover we moeten onderhandelen. Dus kom en laat het weten!

CNV kaderlid gezocht voor bij de cao onderhandelingen
Nog altijd zoeken wij een opvolger voor Erik Kouwenberg die eind deze maand gaat genieten van zijn pensioen. Erik is, net als Henk, CNV kaderlid die altijd bij overleggen met jullie werkgever aanwezig is geweest. Zo ook de cao onderhandelingen. Voor mij als vakbondsbestuurder is het altijd zeer waardevol om kaderleden naast me te hebben zitten die weten hoe het op de werkvloer is en bij wie ik zaken kan verifiëren. Op die manier kunnen wij de CNV leden het beste vertegenwoordigen en inschatten wat de verwachtingen zijn. Dus, wil jij ook de CNV leden vertegenwoordigen en invloed hebben op het cao traject? Meld je dan zo snel mogelijk aan!

Input cao voorstellenbrief
Ook kun je invloed hebben op wat er onderhandeld gaat worden tijdens de cao overleggen. Kom dan naar de ledenvergadering en laat weten wat jij graag anders wil zien in de cao of waar je graag afspraken over gemaakt wil hebben. Na de ledenvergadering maken wij een definitieve voorstellenbrief waarmee wij de onderhandelingen ingaan. 

De CNV ledenvergadering wordt gehouden op:
Datum: 28 augustus 2024
Aanvang: 13.00 uur
Locatie: Goldbake Room

Kun je er niet bij zijn, maar heb je wel input? Laat dit dan weten via de mail d.kraan@cnv.nl. Wij houden jullie natuurlijk op de hoogte tijdens het cao traject en nieuwsbrieven zullen op onze website Cao SD-Guthrie-International-Zwijndrecht-Refinery-BV. - Voeding | CNV Vakmensen geplaatst worden.

Bedankt Erik!
Wij bedanken Erik voor zijn inzet de afgelopen jaren. Erik is altijd zeer betrokken geweest. Zo heeft hij oog gehad voor het welzijn van de CNV leden en zijn collega's. Erik maakte met iedereen wel een praatje en wist goed wat er speelde. Hij kon een goede balans vinden tussen wat goed is voor het bedrijf en waar de werknemers behoeften aan hadden. Ondanks en mede door zijn kritische en soms wat stellige houding hebben wij in de afgelopen jaren goede afspraken kunnen maken met jullie werkgever, zowel cao gerelateerd als daarbuiten. Erik, bedankt voor jouw actieve bijdrage en fijne samenwerking. Het zal nog moeilijk worden om een waardig opvolger te vinden. Wij wensen jou heel veel geluk en gezondheid toe in jouw leven na SD Guthrie. 

Namens de cao onderhandelingdelegatie,

Henk Born
en
Diana Kraan
Vakbondsbestuurder CNV
T: 06-22389584
E: d.kraan@cnv.nl