Stemmen over onderhandelingsresultaat cao Dr. Oetker

Bij de cao-onderhandelingen op het hoofdkantoor in Amersfoort hebben we een onderhandelingsresultaat bereikt voor de nieuwe cao. Dit leggen we positief aan de leden voor.

Tweejarige cao

Op 20 juni en 27 juni 2024 hebben we constructief overleg gevoerd bij Dr. Oetker over de nieuwe cao. Dat heeft er uiteindelijk tot geleid dat we het onderhandelingsresultaat positief aan jullie kunnen voorleggen. Als belangrijkste punten kunnen we noemen: een tweejarige cao met een loonsverhoging van 4 procent in het eerste jaar (1 juli 2024-30 juni 2025) en een loonverhoging van 4 procent in het tweede jaar (1 juli 2025-30 juni 2026).   

Zeggenschap urenbank

Verder komt de volledige zeggenschap van de urenbank te liggen bij de werknemers. Met daarbij per jaar twee collectieve dagen die aan het begin van het jaar worden ingepland, plus nog twee extra dagen. Deze zijn collectief of individueel in te plannen door de werkgever, maar wel minimaal vier weken van te voren en in onderling overleg. Verder gaat ook de thuiswerkvergoeding omhoog van 2,00 euro naar 2,35 euro per thuiswerkdag. De overige afgesproken punten met de werkgever kun je teruglezen in de bijlage.

Er kan vanaf dinsdag 2 juli 2024 tot en met dinsdag 9 juli 2024 digitaal gestemd worden over het onderhandelingsresultaat. Om je stem uit te brengen, ontvang je als lid nog een aparte mail. 

Meepraten over jouw cao

Als er nog vragen zijn, dan kunnen jullie contact opnemen met ons kaderlid Froukje de Haan en natuurlijk ben ik ook per mail of telefonisch bereikbaar. 
Op de cao-pagina van Dr. Oetker kun jij het hele cao-proces volgen en ook meepraten over de cao. Cao Dr. Oetker | CNV.

Mede namens onze kaderleden,

Auke Wietze Bosma
Bestuurder CNV
M: +31 6 8192 0453
E:  a.bosma@cnv.nl

Downloads