Stem over het eindbod cao Philip Morris

Philip Morris heeft op donderdag 27 juni een eindbod gesteld tijdens de cao-onderhandelingen. Daarmee zijn de onderhandelingen ten einde en is het aan de leden van het CNV om aan te geven of die dit cao-bod voldoende vinden of niet. Dat doe je door te stemmen vóór dinsdag 9 juli 2024.

In de bijlage tref je de formele volledige tekst van het eindbod aan. Het oordeel is nu aan de leden. Vind je dit laatste bod van je werkgever voldoende of niet?

Stem deze week!

Je kunt jouw mening geven door te stemmen. CNV-leden ontvangen zo dadelijk een aparte nieuwsbrief met hierin de mogelijkheid om te stemmen. Je hebt tot dinsdag 9 juli de tijd om je stem uit te brengen.
Stem dus zo snel mogelijk! En attendeer je collega-vakbondslid er op dat die niet vergeet te stemmen. De leden bepalen!

Is je collega al lid?

Nog niet? Als jij je collega lid maakt, betaalt hij of zij slechts €24 voor de eerste 6 maanden. Jij ontvangt per aangebracht lid een cadeaubon van €20. Ga voor meer informatie naar www.cnv-ledenwerven.nl
Samen staan we sterker!

Kijk hier als je wilt weten wat de vakbond allemaal voor jou doet.

Vragen?

Heb je verder nog vragen over de cao? Mail mij: n.abelskamp@cnv.nl
Ook op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten, reageren of je vraagstellen. Klik HIER om direct naar de cao-pagina te gaan.

Nancy Abelskamp
Bestuurder CNV
M: 06-51251159
E: n.abelskamp@cnv.nl

Downloads