Stem digitaal over nieuwe cao Lamb Weston

Tijdens de ledenvergaderingen in Oosterbierum, Bergen op Zoom en Kruiningen is het onderhandelingsresultaat en het inzetbaarheidsplan besproken. Toen is hierover niet meteen gestemd. Met bijgaande link kun je als lid van CNV Vakmensen je stem uitbrengen.

Ik leg het onderhandelingsresultaat en het inzetbaarheidsplan positief aan de CNV leden voor. Als je van mening bent dat het totale resultaat toch onvoldoende is, kun je dit uiteraard in jouw stem laten blijken. Let wel, als de meerderheid van de CNV leden tegen stemt, zullen de leden van CNV Vakmensen het initiatief moeten nemen om aan LW/M duidelijk te maken dat het resultaat onder de maat is.
Jullie werkgever heeft heel duidelijk aangegeven dat zij niet meer kunnen bieden dan wat nu ter stemming ligt. Met andere woorden: als je tegen stemt, besef dan wel dat jij bereid moet zijn om zelf in actie te komen. Uiteraard zullen in het geval dat de meerderheid van de CNV leden niet akkoord is, wederom ledenvergaderingen plaatsvinden.

Geef aan wat jij vindt door uiterlijk vrijdag 12 juli te stemmen. Jij hebt als CNV lid het laatste woord. Heb je nog vragen of opmerkingen vóórdat je wil stemmen, neem dan contact op met CNV Vakmensen-kaderlid Pieter Bakker of ondergetekende. Ook tref je meer informatie over het onderhandelingsresultaat aan in bijgevoegde 2 bijlagen. 

Klik hier om meteen naar de digitale stemming te gaan of typ dit webadres in op je webbrowser:
https://q.crowdtech.com/2vsV-fUadkuJIiKIYBMvrw 

Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik dit graag per ommegaande.
Alvast bedankt!

Diana Kraan,
bestuurder CNV Vakmensen
E: d.kraan@cnvvakmensen.nl
M: 06 2238 9584

Bijlagen: LWM Onderhandelingsresultaat­_Finaal en Inzetbaarheidsplan

Downloads