Stand van zaken Refresco Bodegraven

Wij krijgen de afgelopen tijd diverse signalen over wat de stand van zaken is met jullie cao en de daarin gemaakt afspraken. We hebben daarom jullie werkgever benaderd en gevraagd naar de stand van zaken. Hierop hebben wij recent antwoord gekregen.

Stand van zaken

De reactie van jullie werkgever komt op het volgende neer:

  • Er lopen met diverse uitzendkrachten gesprekken om deze in dienst te nemen. Naar verwachting zullen er 5 uitzendkrachten worden aangenomen op termijn. Daarvan hebben jullie er 2 onder de aandacht gebracht tijdens de onderhandelingen.
  • Aan de cao-tekst wordt momenteel de laatste hand gelegd. Naar verwachting wordt deze eind oktober aan ons toe gezonden om te worden goedgekeurd.
  • Voor de cao studie is het voorwerk inmiddels in volle gang “de verschillende cao’s worden hierin inhoudelijk vergeleken.” Naar verwachting worden hiervan de eerste uitkomsten met ons in november gedeeld.

Hoe verder

Wij wachten het bovenstaande af en daarop reageren en acteren we voor zover nodig. Daarnaast zullen wij een periodiek overleg af gaan spreken in lijn met bovenstaande. Daarin zullen wij dan tevens de nodige data gaan plannen voor ledenraadplegingen en het komende cao traject.

Vragen

Heb je vragen, opmerkingen of wil een collega lid worden? Meld je dan bij één van de onderstaande kaderleden: Aris Bus, Murat Senyurek, Peter Neuteboom en Edwin van Wilgen.