Overleg met leden IFF op 7 februari

Vanuit CNV Vakmensen is er behoefte aan overleg met de leden over de stand van zaken met betrekking tot het cao-overleg.

Op woensdag 19 januari heeft het 4e overleg plaatsgevonden over jullie cao.

Wij, vakbonden CNV Vakmensen en FNV, hebben inmiddels veel tijd gestoken in de discussie over tal van zaken die belangrijk zijn voor medewerkers van IFF, onze mening gegeven aan de onderhandelingstafel, maar het is nu voor ons tijd om de mening van onze leden te horen.

We hebben de behoefte om bij jullie als leden te polsen hoe je aankijkt tegen hetgeen er nu als voorstel ligt. Nog voordat we een resultaat kunnen voorleggen ter stemming, vinden wij het van groot belang om jullie mening te horen over hetgeen er tot nu toe bereikt is. Het is immers jouw cao.

Digitaal overleg 7 februari

Om te kunnen weten hoe wij, namens de leden, moeten reageren op de voorstellen, nodigen we je uit om deel te nemen aan de discussie hierover. Helaas kan dat nog niet met een ledenvergadering maar moet het digitaal via MS Teams.
Het overleg is gepland op 7 februari van 14.00 tot 15.00 uur. 

Je aanwezigheid en je mening zijn van belang, dus neem deel aan dit overleg met deze link Klik hier om deel te nemen aan de vergadering 

Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Esam of Kitty.

In de bijlage tref je de voorstellen vanuit CNV Vakmensen/FNV aan en daarnaast de voorstellen van werkgever. In een overzicht hebben we geprobeerd aan te geven hoe werkgever heeft gereageerd op de verschillende voorstellen en wat werkgever als eigen voorstellen had ingediend.

Tot ziens bij de digitale vergadering op 7 februari,

Kitty Huntjens
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 4782 6877
E: k.huntjens@cnvvakmensen.nl

Downloads

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error