Online meeting CNV en FNV voor vakbondsleden Unilever

CNV en FNV organiseren in de komende weken een aantal fysieke ledenbijeenkomsten voor de leden van de vakbonden bij Unilever. Er was ook een vraag om een online meeting te organiseren. In deze nieuwsbrief lees je daar meer over.

MS Teams-meeting 2 september

Voor iedereen die niet aan kan sluiten bij één van onze fysieke bijeenkomsten organiseren CNV en FNV een gezamenlijke online-bijeenkomst via Teams. Deze meeting vindt plaats van 19.30 - 21.00 uur.

Meld je aan voor de online meeting

Je kunt je aanmelden tot 29 augustus,18:00 uur. Je krijgt op 2 september na 12.00 uur van ons de link toegestuurd van deze MS Teams-meeting zodat je 's avonds in kunt loggen.

Klik hier om je hiervoor aan te melden.

Volg ons ook op de cao-pagina, waar je kunt meepraten en vragen kunt stellen. Ga naar de cao-pagina Cao Unilever | CNV

Nog geen lid?

Om aan te kunnen sluiten bij de onlinebijeenkomst moet je lid zijn van de vakbond. In de cao van Unilever hebben we afgesproken dat Unilever het vakbondslidmaatschap gedurende het eerste jaar vergoedt. Lid zijn van de bond kost je dus niets, terwijl je wel onmiddellijk gebruik kunt maken van alle voordelen van het lidmaatschap. Sluit je aan, ga hiervoor naar Word lid via de kortingsactie van je werkgever | CNV

Aletta Bulsink, onderhandelaar
M 06 2047 1888
a.bulsink@cnv.nl

 

 

Heb je een vraag of opmerking?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error