Nieuw eindvoorstel Bunge Loders Croklaan

Op 17 april hebben CNV-leden met een krappe meerderheid het eindvoorstel van Bunge Loders Croklaan afgewezen. FNV-leden hebben het aangenomen. Nog diezelfde dag heeft CNV Vakmensen met de directie en FNV overlegd over de situatie. CNV Vakmensen heeft jullie pijnpunten uitgelegd aan de directie.

De directie heeft zich beraden, en komt met de volgende tegemoetkomingen:
- iedereen krijgt een eenmalige uitkering van €400 netto in april 2020, dus tegelijk met de nieuwe vakantietoeslag. Part-timers krijgen deze naar rato;
- opkomstdagen vervallen wanneer er geen zinvolle invulling is. 

Daarnaast zijn er wat kleine wijzigingen. Op woensdagmiddag 15 mei, om 1400 uur, houdt CNV Vakmensen een ledenvergadering in Wormerveer. In die vergadering kun je je stem uitbrengen.

Bestuurders Roel van Riezen of Soraya Faez zullen de CNV-leden in Rotterdam bellen. In dit telefoongesprek kunnen deze leden hun stem uitbrengen. Verder kan je ook schriftelijk je stem uitbrengen via de kaderleden Roelof van Eerde, Bart Driesten, Hans van Harskamp en Wilco de Best. Zet wel je naam bij de stem, en geef aan of je vóór het eindvoorstel bent of tégen. Het is belangrijk dat zo mogelijk alle CNV-leden hun stem uitbrengen. 

In de bijlage kun je alles lezen over het nieuwe eindvoorstel van werkgever. We hopen je te ontmoeten op woensdagmiddag 15 mei in Wormerveer. 

Roel van Riezen,
bestuurder CNV Vakmensen
Er.vanriezen@cnvvakmensen.nl
M 06 5160 2034
en
en Soraya Faez,
bestuurder CNV Vakmensen
E s.faez@cnvvakmensen.nl
M 06 2043 6165


Downloads