Meerderheid CNV leden stemt voor het eindbod cao van Royal Swinkels

In deze mail lees je meer over de uitslag van de stemming op het eindbod van Royal Swinkels.

Eindbod CAO
Van de stemmers voor de nieuwe cao-afspraken heeft 60% voor het eindbod van Royal Swinkels gestemd en daarmee is dit eindbod door een meerderheid aan stemmen geaccepteerd.

Dit betekent dat 40% van de stemmers tegen het eindbod heeft gestemd en deze uitslag voor een grote groep leden geen tevreden uitslag is. De belangrijkste reden hiervoor is de beperkte loonstijging voor 2024. Dat we per ronde stapsgewijs iets erbij hebben gekregen is met name te danken aan alle collega’s die bereid waren om naar de bijeenkomsten te komen en mee te doen! De ontevredenheid zit daarnaast in de verdeling van de percentages en de hoogte daarvan in 2024.

Hoe nu verder?
De uitslag wordt vandaag, vrijdag 31 mei, gedeeld met jouw werkgever. De teksten worden opgemaakt en na controle en goedkeuring zal de cao van kracht zijn. Om op naleving van de gemaakte afspraken toe te zien, hebben wij de hulp van jou en je collega’s heel hard nodig. Deel daarom ook tijdens de looptijd van de cao je bevindingen met een van ons.

Met jouw collega's staan we sterker!
Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Ken je een collega die nog geen lid is, nodig deze dan uit. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar https://www.cnvvakmensen.nl/werf-een-lid.

Graag wil ik alle kaderleden bedanken met in het bijzonder onze CNV kaderleden Roger Jansen en Jos van Kemenade. Zij hebben wederom een enorme bijdrage geleverd in dit proces.

Mede namens de kaderleden van Royal Swinkels,
Rémy Biesmans, bestuurder CNV
M 06 2833 4284
r.biesmans@cnv.nl