Ledenvergadering en stemmen over eindbod Hochwald

Na drie cao-onderhandelingsrondes zijn we er helaas nog niet uitgekomen bij Hochwald. Daarom gaan we in de komende ledenvergaderingen stemmen over het eindbod van de directie.

Het is niet gelukt om met de werkgever overeenstemming te bereiken over een nieuwe cao Hochwald Foods Nederland per 1-4-2024.  De verschillen tussen vakbonden en directie bleken uiteindelijk te groot. Met als gevolg dat Hochwald nu een eindbod heeft gedaan.

Eindbod

In de bijlage treffen jullie dit eindbod aan. Wat het CNV betreft is dit onvoldoende en moeten er betere afspraken worden gemaakt.

Stemming

We gaan het eindbod op dinsdag 4 juni bespreken, gevolgd door een stemming onder de leden. Dat stemmen doen we schriftelijk zodat we per vakbond inzicht hebben in de uitkomst van de stemming.

De ledenvergaderingen worden gehouden in zaal 1, onderstaand de tijdstippen. Het gaat dus om gezamenlijke ledenvergaderingen van CNV en FNV.

  • Van 13:00 uur tot 13:50 uur;
  • Van 14:00 uur tot 14:50 uur;
  • Van 21:00 uur tot 21:50 uur.

De cao online

Je kan het cao-traject ook online volgen. Reageer of stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao. Ga HIER naar de cao-pagina.
Ontvang je deze nieuwsbrief per post, dan hebben wij geen e-mail adres van jou. Wil je in het vervolg ook de nieuwsbrief digitaal (dus sneller) ontvangen? Ga dan naar Mijn CNV · Mijn CNV en pas jouw gegevens aan.

Maak je collega lid

Goede arbeidsvoorwaarden komen er niet zomaar. Daar zorgen we met elkaar voor. Als gewaardeerd CNV-lid heb jij de unieke mogelijkheid om anderen ook te laten profiteren van onze voordelen. Met jouw collega, vriend of familielid erbij staan we sterker. Maak daarom een ander lid en ontvang een cadeaubon van € 20. Het nieuwe lid betaalt slecht € 24 voor de eerste 6 maanden. Klik HIER om iemand lid te maken.

Samen staan we sterker. Als er verder nog vragen zijn dan kunnen jullie mij ook natuurlijk mailen of bellen.

Mede namens de kaderleden,

Auke Wietze Bosma
Bestuurder CNV
M: 06 8192 0453
E: a.bosma@cnv.nl

 

Downloads

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error