Kaderleden nodig bij CêlaVíta, onderhandelingsdelegatie onderbemenst

Zoals je weet expireert de huidige cao op 30 juni 2023. Voor die tijd zullen we ook weer ledenraadplegingen houden en begint het hele circuit van onderhandelingen. Verleden keer werd ik in dit traject bijgestaan door Henk van het Ende maar die geniet ondertussen van zijn pensioen. Inmiddels was in de opvolging van Henk voorzien en heeft Berry Dekker zijn plaats ingenomen. Helaas kan Berry de komende tijd als gevolg van privéomstandigheden geen invulling geven aan het kaderlidmaatschap.

Kaderlid voor cao-onderhandelingen

Daarom ben ik met spoed op zoek naar een kaderlid die mij minimaal het komende half jaar wil bijstaan in het cao-traject. Heb jij minimaal een jaar werkervaring bij CêlaVíta en lijkt het je leuk om de cao-onderhandelingen mee te maken, meld je dan bij mij als kaderlid. Dat kan door te mailen naar w.kampen@cnvvakmensen.nl of met mij te bellen via 06 5120 3004. Vermeld in je e-mail je naam, (e-mail)adres en je mobiele telefoonnummer waarop ik je kan bereiken. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Welke vaardigheden heb je nodig?

Het allerbelangrijkste is dat je een aantal contacten hebt op de werkvloer waarmee je kan sparren, zodat de onderhandelingsdelegatie snel inzicht kan krijgen in wat er leeft op de werkvloer. Deze inschatting maak je niet alleen, maar gezamenlijk met de kaderleden van FNV en RMU. Verder is het belangrijk dat je niet alleen je eigen belang voor ogen hebt, maar ook in het belang van je collega’s kan denken. Al het overige leer je “on the job”. Mocht je twijfelen of het wat voor je is, dan kan je me ook bellen.

Hopelijk mag ik je snel begroeten,

Wietze Kampen, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5120 3004 / w.kampen@cnvvakmensen.nl