Faillissement Crown van Gelder

Gisteren zijn wij geïnformeerd over het faillissement van Crown Van Gelder. Net als jullie was CNV Vakmensen zeer verrast door dit bericht gezien bij de vakbonden geen enkel signaal bekend was dat Crown Van Gelder in een situatie verkeerde waarbij een faillissement een optie kon zijn.

Informatiebijeenkomsten curatoren 25 en 26 januari

Dit plotselinge faillissement zal hoogstwaarschijnlijk bij iedereen veel vragen oproepen. Op donderdag 25 januari en vrijdag 26 januari om 11.00 uur vinden informatiebijeenkomsten plaats van de curatoren. Namens CNV Vakmensen zal ik als vakbondsbestuurder ook bij deze bijeenkomst aanwezig zijn.

Op onze website staat informatie over de rechten van werknemers bij een faillissement. Deze informatie kun je via deze link terug vinden: Wat als mijn werkgever failliet gaat? | CNV Vakmensen

Uiteraard kunnen CNV leden ook contact met ons opnemen om juridisch advies te krijgen over specifieke vragen.

Loopbaanbegeleiding van ‘De Vakbeweging’

Vakbonden CNV en FNV bieden ook loopbaanbegeleiding. Deze loopbaanbegeleiding wordt gratis aangeboden. Voor vakbondsleden, maar ook voor niet-leden! Stuur deze informatie dus gerust door naar collega's. 

We kunnen  je begeleiden van werk naar werk. Regionale teams van ‘De Vakbeweging’ hebben zicht op het werk in de regio. Daarbij wordt ook gekeken naar jouw wensen en jouw mogelijkheden. We bieden onder andere ook persoonlijk loopbaanadvies, coachingsgesprekken, sollicitatietraining en een CV-check. Ook kunnen we je doorverwijzen naar (om)scholing.

Jij of je collega kunt je hiervoor aanmelden en een gesprek aanvragen via de website: De vakbeweging . Op de website van ‘De Vakbeweging’ kun je ook meer informatie vinden.

Ik hou de ontwikkelingen in de gaten en zal indien nodig informatie verstrekken. Mocht je komende periode vragen hebben over de gevolgen van het faillissement, neem gerust contact met mij op.

Mirjam van Leussen
vakbondsbestuurder

M. 0628866597
E.  m.vanleussen@cnvvakmensen.nl