De werkgroep bij Heineken gaat van start, wil jij meepraten?

Binnenkort gaat de werkgroep bij Heineken van start. De werkgroep zal zich bezighouden met de interpretatie van diverse cao-artikelen en verschillende onderwerpen. Wil jij namens CNV Vakmensen meepraten? Ook komt er een wisseling in het werkpakket van de bestuurders van CNV Vakmensen. Sanne Koevoets zal op den duur Roel van Riezen overnemen als bestuurder bij Heineken.

Werkgroep


In de nieuwe cao is afgesproken om een werkgroep op te richten gericht op de interpretatie van diverse cao-artikelen en roosters, flexibiliteit, gezondheid en complexiteit van regelgeving. Deze werkgroep gaat zeer binnenkort van start. Lijkt het jou leuk om als lid van CNV Vakmensen mee te praten over deze onderwerpen? Stuur een mail naar Roel van Riezen, r.vanriezen@cnvvakmensen.nl of Sanne Koevoets, s.koevoets@cnvvakmensen.nl voor extra informatie.

Wisseling in werkpakket


Sanne Koevoets gaat op den duur de werkzaamheden bij Heineken overnemen van Roel van Riezen. Tot de zomer zullen Sanne Koevoets en Roel van Riezen dubbeldraaien bij Heineken. Bij vragen aan Sanne Koevoets of een kleine kennismaking kun je altijd e-mailen of telefonisch contact opnemen via 06 28 86 65 78.

Met vriendelijke groet,

Roel van Riezen
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 51 60 20 34
E r.vanriezen@cnvvakmensen.nl

Sanne Koevoets
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 28 86 65 78
E s.koevoets@cnvvakmensen.nl

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error