CNV-voorstellenbrief Dalli de Klok cao 2024

Afgelopen maandag 3 juni 2024 is het overleg gestart voor een nieuwe cao (sociale afspraken) bij Dalli de Klok. Nu de leden zijn geraadpleegd, is onze voorstellenbrief opgesteld en aan jullie werkgever verstuurd. Die voorstellenbrief voor wijzigingen in de cao is hier bijgevoegd.

De bijeenkomst was daarmee van onderzoekende aard. De volgende bijeenkomsten bevinden zich op 8 en 18 juli 2024. Hierbij gaan we verder in op de punten waarin wij elkaar kunnen vinden en welke voorstellen eventueel een vervolggesprek nodig hebben.

De komende tijd zal ik je vaker bijpraten over het cao-proces en over de voortgang. Mocht jij op dit moment vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met mij op. Ik kom graag in contact met je.

Maak jouw collega’s lid voor inspraak in een toekomstige cao

Maak jouw collega’s nu lid van CNV zodat zij meteen inspraak hebben en straks ook kunnen beslissen over de cao. Jij ontvangt per geworven lid een cadeaubon t.w.v. €20,-! Maak ze nu lid voor maar € 24,- voor de eerste 6 maanden via: Maak jouw collega lid van CNV!

Cao-traject online

Het cao-traject is ook online te volgen. Reageer of stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject. Hier kun jij jouw aanvullende ideeën plaatsen, stemmen op een idee van iemand anders, kun je al je vragen kwijt, het nieuws volgen over dit cao-traject en ook altijd reageren. Ga hier naar de cao-pagina. Samen kunnen we het belang van een sterke vakbond benadrukken, met het einddoel om tot cao-afspraken te komen die nodig zijn om jou baan leuker te maken, duurzamer en gebaseerd op onderwerpen die zich nu afspelen op de werkvloer.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, schroom dan niet ik hoor het graag, voor nu alvast een goed weekend gewenst. 

Namens CNV-onderhandelingsdelegatie Gerrit Eggekamp, Harco Toorn en Egbert Roeke,

Maayke Kasper
Onderhandelaar CNV
M: +31 6 4163 7049
E:  m.kasper@cnv.nl

Downloads