CNV-leden stemmen in met onderhandelingsresultaat cao's Nestlé

In de afgelopen periode hebben de CNV leden mogen stemmen over het onderhandelingsresultaat voor cao 1 en cao HP bij Nestlé. Deze week sloot de stemming. Graag informeer ik jou over de uitslag.

Uitslag ledenraadpleging

Graag informeer ik jou dat een overgrote meerderheid van de leden die gestemd heeft, akkoord is gegaan met het onderhandelingsresultaat voor cao 1.
Ook voor cao HP geldt, dat een meerderheid van de leden die hun stem heeft uitgebracht, heeft ingestemd met het onderhandelingsresultaat.
Hiermee zijn wat CNV betreft de beide nieuwe cao's, met een looptijd van een jaar, een feit!

Ik heb inmiddels begrepen dat ook bij het FNV de leden met beide cao's hebben ingestemd.

Implementatie van de loonafspraken

Nu er een akkoord is vanuit beide vakorganisaties over het bereikte onderhandelingsresultaat kan de loonsverhoging voor cao 1 verwerkt worden in de salarisadministratie van juni. De implementatie van de 4 procent budget voor de Pay for Performance matrix zal in de salarisrun van juli zijn.

Cao-teksten

Vakorganisaties en Nestlé gaan nu aan de slag om het onderhandelingsresultaat te verwerken in cao-teksten. Als dit rond is, zullen de nieuwe cao-teksten beschikbaar worden op de cao-pagina.

Ontvang je deze nieuwsbrief per post

Krijg jij deze nieuwsbrief per post dan hebben wij geen e-mailadres van jou, of je hebt je uitgeschreven voor nieuwsbrieven van CNV. Wij willen jou het liefst zo snel mogelijk op de
hoogte stellen van al het cao-nieuws. Kijk daarom op “mijncnv” op onze site: www.cnvvakmensen.nl om je gegevens te controleren of geef je e-mailadres opnieuw door aan
secretariaat@cnv.nl

Reageren, contact en vragen stellen

Op de cao-pagina kun je reageren en je vragen stellen en al het nieuws over de cao nalezen. Ook kan je per e-mail naar mij reageren.

Maak je collega lid!

Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken, zoals een nog niet georganiseerde collega. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar CNV leden werven.

Ze kunnen ook zelf lid worden via www.cnvvakmensen.nl/sluit-je-aan/. Word lid!

Mede namens de CNV kaderleden, Gerrit Schuur en Henk Jan Plakke,

Martijn den Heijer
bestuurder/onderhandelaar CNV
T 030 751 1950
E m.denheijer@cnv.nl