Cao Unilever: de tekst van de nieuwe cao is klaar

Het is al even geleden dat CNV en FNV (na acties) een onderhandelingsresultaat afsloot voor een nieuwe cao van Unilever. Nadat een meerderheid van de vakbondsleden akkoord was gegaan, hebben we hard gewerkt aan de tekst voor de nieuwe cao. Die is nu klaar!

Tekst nieuwe cao beschikbaar

De nieuwe cao is te vinden op onze website Cao Unilever | CNV - Voeding

We sturen de cao ook als bijlage mee bij deze nieuwsbrief voor onze leden die deze via de mail ontvangen. Krijg je de nieuwsbrief per post en wil je de cao ontvangen? Neem dan contact met mij op via a.bulsink@cnv.nl.

Vakbondslidmaatschap óók interessant voor je collega?!

In de cao van Unilever hebben we afgesproken dat Unilever de vakbondscontributie voor het eerste jaar vakbondslidmaatschap aan jou vergoedt. Daardoor kan je collega op een wel heel voordelige manier kennismaken met de voordelen van het vakbondslidmaatschap!
Ga hiervoor naar: Word lid via de kortingsactie van je werkgever | CNV - Sluit je aan

Cao, pensioen, sociaal plan

In de tussentijd werkt CNV elke dag hard voor jouw arbeidsvoorwaarden, praten we met Unilever over een nieuwe pensioenregeling (nodig vanwege het nieuwe pensioencontract) en zijn we in gesprek over een eventueel standaard sociaal plan. Uiteraard laten we het je weten als daarover iets te melden is.

Heb je vragen, stuur mij dan een mail a.bulsink@cnv.nl

Aletta Bulsink
Onderhandelaar CNV
M: 06-204 71 888 / E:  a.bulsink@cnv.nl

Downloads

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error