Cao-onderhandelingen gaan van start. Voorstellenbrief is verzonden.

De afgelopen periode zijn Erik Braam en ik op verschillende locaties met onze leden in gesprek geweest. De signalen die we hier hebben gekregen hebben we omgezet in een aantal voorstellen ter aanpassing van de cao. In deze update lees je er meer over.

Op donderdag 27 oktober starten de onderhandelingen voor de nieuwe cao Avebe. Tijdens de ledenvergaderingen die we de afgelopen periode hebben georganiseerd hebben we input gekregen van de leden. We hebben gesproken over verschillende onderwerpen. Natuurlijk ging het over de loonvraag, maar daarnaast hebben we ook gesproken over de werkdruk, over het thuiswerken en over reiskostenvergoeding. 

We hebben een samenvatting gemaakt van de meest gehoorde en belangrijkste onderwerpen en hebben deze opgenomen in de voorstellenbrief. Je treft deze in de bijlage van dit bericht.

Loonvraag

Wat de loonvraag betreft zijn we het er tijdens de vergaderingen over eens geworden dat we kiezen voor de constructie 'Centen en procenten'. Een combinatie van een procentuele verhoging en een nominale verhoging, in ons voorstel 4,5% + € 100,-. 

Gedurende de onderhandelingen zullen we jullie op de hoogte houden middels nieuwsbrieven. Houd dus de e-mail én de cao-pagina in de gaten via de volgende link:
Cao Avebe | CNV Vakmensen Hier kun je ook je vragen stellen en reageren.

We zien uit naar constructieve gesprekken en een mooi cao resultaat.

Mede namens CNV Vakmensen kaderlid Erik Braam

Anthony Williams
Bestuurder CNV Vakmensen
06-18711343
a.williams@cnvvakmensen.nl 

Downloads

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error