Cao-onderhandelingen Bavaria 8 december 2022

Vanochtend is de tweede bijeenkomst geweest tussen werkgever, kaderleden en bonden.

Deze bijeenkomst stond in het teken van het definitief maken van de vorige cao-tekst, cijfers aangaande personeel en ideeën die de werkgever heeft over het onderhandelingsproces. Daarnaast zijn we kort ingegaan op een aantal punten vanuit de voorstellen die bonden hebben gedaan.

De vorige cao-tekst is door alle partijen goedgekeurd op één punt na. Hier wordt nog goed naar gekeken. De verwachting is dat de volgende bijeenkomst ook hier overeenstemming bereikt zal worden. Het nog niet compleet zijn van de vorige cao-tekst heeft met name nu voor vertraging gezorgd in het huidige proces.

In principe zijn er alleen suggesties aangedragen over het onderhandelingsproces en de komende afspraken. Inhoudelijk kan er dus nog niets gemeld worden.

Volgend overleg

Op 19 december aanstaande is een nieuwe afspraak gepland en zullen de leden uiteraard weer geïnformeerd worden over de inhoud en voortgang.

Cao-pagina

Na elke onderhandelingsronde houden we je op de hoogte. Ook kun je meepraten over dit cao-traject en je vragen stellen op onze cao-pagina.

Rémy Biesmans
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 2833 4284
E: r.biesmans@cnvvakmensen.nl