Cao NIZO

Het is alweer even geleden dat ik jullie heb bijgepraat over de stand van zaken omtrent een nieuwe cao voor NIZO.

Ik heb het afgelopen jaar op regelmatige basis contact gehouden met de contactpersonen binnen NIZO die gaan over jullie arbeidsvoorwaarden. Ook heb ik al kennisgemaakt met jullie nieuwe CEO in december van vorig jaar. Toen was het nog weinig zinvol om aan de slag te gaan voor een nieuwe cao want er waren nog teveel onzekerheden. Maar nu ben ik door jullie management uitgenodigd om in gesprek te gaan over een nieuwe cao en dat is dus positief. En het mocht ook wel weer want jullie cao is straks in juli al een jaar verlopen en jullie hebben recht op een geldende cao die past bij de huidige tijden.

Jullie input

Een cao afspreken voor jullie als werknemers van NIZO kan niet zonder input van jullie. Dus ik hoor heel graag wat jullie belangrijk vinden in een nieuwe cao. Zodra er een resultaat is ga ik deze in een fysieke ledenvergadering toelichten en ter stemming voorleggen. Voor nu wil ik de input digitaal ophalen. Laat op de cao-pagina jullie ideeën en wensen achter en vraag collega's dat ook te doen, of te stemmen op jouw idee! Ga direct naar jouw cao-pagina

Start overleg

Op 19 juni staat het overleg met jullie werkgever gepland en om de input enigszins te bundelen en voorstellen van te maken zou ik heel graag voor 13 juni van jullie willen horen wat jullie belangrijk vinden en zeker op de agenda moet tijdens de onderhandelingen.

Mee onderhandelen?

In het verleden is er altijd een collega van jullie mee geweest naar de cao-onderhandelingen. Deze collega's zijn inmiddels niet meer in dienst en ik zou het toch heel fijn vinden als er iemand van jullie aansluit, jullie kennen tenslotte NIZO beter dan dat ik dat ken. Mocht je daar interesse in hebben praat ik je helemaal bij over het proces en wat er van je verwacht wordt. Je mag mij dan mailen op s.debruine@cnv.nl.

Ik hoop van jullie te horen.

Met vriendelijke groet,

Sijtze de Bruine
Bestuurder CNV

ps. Mocht je nou deze mail ontvangen en niet meer bij NIZO werkzaam zijn dan kan je zelf je werkgever aanpassen in 'mijn cnv'. Mij mailen mag ook dan zorg ik ervoor dat het aangepast wordt.