Cao NAK: leden zijn akkoord met onderhandelingsresultaat

De leden van CNV hebben met een hele grote meerderheid laten weten in te stemmen met het onderhandelingsresultaat voor de cao NAK.

Leden CNV stemmen in

Een behoorlijk groot deel van de CNV-leden die werkt bij NAK heeft gestemd en meer dan 90% van die stemmers is tevreden met het bereikte resultaat. Vanuit CNV ben ik blij met deze duidelijke 'ja'-stem. Dat geeft voor mij aan dat dit voor jullie voldoet en dat jullie blij zijn de aanstaande loonsverhogingen.

Hoe verder

Samen met jullie werkgevers gaan we eraan werken dat de teksten van de cao zo snel mogelijk klaar zijn en dat jullie ook weer de beschikking krijgen over het cao-boekje voor 2024. Verder gaan we met elkaar in overleg over het opstarten van de werkgroep. Ik houd jullie op de hoogte van de voortgang.

Praat mee

Hebben jullie nog vragen? Laat mij dit dan weten. Jullie kunnen ok terecht op de cao-pagina waar al onze eerdere nieuwsbrieven staan. Praat mee of stel je vragen. Ga naar de cao-pagina: Cao NAK (Nederlandse Algemene Keuringdienst) | CNV - Land- en Tuinbouw | CNV

Betrek je collega

Als vakbond kunnen we geen boodschappen voor je doen, je auto voltanken of je energierekening betalen. We kunnen wél een goede cao voor je afsluiten. De belangrijkste taak van vakbonden is het maken van afspraken over werk en inkomen namens de leden. Maar die goede cao komt er niet zomaar. Zonder leden is het moeilijk om goede afspraken te maken. Met elk nieuw CNV-lid worden we sterker en zijn we meer representatief bij je werkgever. Dit is de kern van ons werk, ook bij NAK.
Voor jullie collega's die nog geen lid zijn, hebben we daarom een aantrekkelijk aanbod. Tijdelijk betalen nieuwe leden voor de eerste 6 maanden € 24 voor het lidmaatschap. Als jij als lid een nieuw lid aanbrengt krijg jij van ons een cadeaubon van €20. Voor meer informatie over onze campagne en hoe je je collega kunt inschrijven als lid klik hier
Ontvang je deze nieuwsbrief per post, dan vind je deze informatie op www.cnv.nl/werf-een-lid/ 

En verder...

De komende tijd zal ik jullie vaker bijpraten over de werkgroep. Hebben jullie op dit moment vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met mij op. Ik kom graag in contact met jullie. Tot snel.

Niels Rook, bestuurder CNV 
M 06 8141 9161
n.rook@cnv.nl

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error