Wij bereiden ons voor op acties voor cao Bos en Natuur!

In onze vorige nieuwsbrief hebben jullie kunnen lezen dat we een brief naar de werkgevers hebben gestuurd. In die brief stond dat de leden niet ingestemd hebben met het eindbod. Wat is de reactie van de werkgevers?

Reactie werkgevers

De werkgevers zeggen dat ze geen beter bod willen doen. Ze menen dat het door hen geboden pakket al het maximaal mogelijke is.

Wat betekent dit voor ons?

Omdat wij er met de werkgevers niet uitkomen, gaan we nu over tot de volgende stap. Tijdens een digitaal te houden ledenvergadering zullen we stemmen over het voeren van acties.
Als 75% van de leden die aan deze vergadering deelnemen voor acties stemt, zullen we de werkgever onder druk kunnen zetten om alsnog tot een betere overeenkomst te komen.

Wanneer vindt de ledenvergadering plaats?

Er zijn twee mogelijkheden ingepland:

  • Donderdag 19 september 2024 om 19.30 tot 20.30 uur;
  • Maandag 23 september 2024 om 19.30 tot 20.30 uur.

Aanmelden voor de digitale ledenvergadering kan via deze LINK. De link voor deelname aan deze Teams-vergadering ontvang je per mail kort voor aanvang, rond 19.00 uur.

Hoe kan ik mijn stem uitbrengen?

Je ontvangt in diezelfde mail tevens een link waarmee je tijdens de digitale vergadering anoniem je stem kunt uitbrengen. We roepen je op om actief deel te nemen aan deze stemming, want jouw stem telt!

Samenwerking met FNV

Wij werken nauw samen met de FNV om ervoor te zorgen dat onze stem gehoord wordt. Samen zullen we alles op alles zetten om een eerlijke cao af te sluiten.

Samen voor een goede cao!

Een goede cao krijg je niet cadeau. Wij hebben jouw steun nodig om een cao-akkoord te bereiken dat aansluit bij jullie wensen. Hoe meer leden zich actief inzetten, hoe sterker we staan in de onderhandelingen met de werkgever. Het is belangrijk dat meer mensen bij Bos en Natuur lid worden. Alleen op die manier versterken we onze positie in de onderhandelingen. Word nu lid.

Ben je al lid? Nodig dan je collega uit om lid te worden en verdien zelf een cadeaubon van 20 euro.

Vragen of opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen over het cao-traject Bos en Natuur? Of willen jij en je collega's in gesprek met de onderhandelingsdelegatie? Stuur dan een mail naar Maayke Kasper. Op de cao-pagina van Bos en Natuur kun jij het hele cao-proces volgen en ook meepraten over de cao: Cao Bos en Natuur | CNV

Mede namens Jacqueline Kraan (bestuurder CNV),

Maayke Kasper
Bestuurder CNV
M: 06 4163 7049
E : m.kasper@cnv.nl

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error