Cao-overleg Grh. in Bloemen en Planten gaat van start

Op 30 september a.s. loopt de huidige cao voor de Groothandel in Bloemen en Planten af. We gaan binnenkort starten met de onderhandelingen. Voordat we beginnen, sturen we de werkgevers onze voorstellen, die we tijdens de eerste onderhandelingsronde nader toelichten. Heb jij ideeën voor de cao-onderhandelingen?

Eerste cao-overleg op komst

In onze voorstellenbrief staan de gebruikelijke onderwerpen zoals loonontwikkeling, werkzekerheid, generatiepact en de ontwikkeling van medewerkers. Tijdens het eerste cao-overleg leggen wij onze voorstellen voor aan de werkgevers, en zij doen hetzelfde. Zo begint het cao-overleg.

Jouw invloed als lid

We rekenen erop dat medewerkers in de sector zelf ook voorstellen hebben voor de nieuwe cao. Daarom is deze nieuwsbrief er! Wat wil jij veranderd zien in de arbeidsvoorwaarden? Wat ontbreekt er volgens jou of kan juist geschrapt worden? Vul de enquête in. Klik hier om de enquête in te vullen Doe dit voor 10 september 2024

Invloed uitoefenen

De cao geldt voor alle medewerkers in de sector, maar als CNV-lid kun jij direct invloed uitoefenen. Laat deze kans niet voorbijgaan!

Volg de cao online

Je kunt het hele cao-traject online volgen. Reageer, stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao.

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen over je werk of het lidmaatschap? Neem contact op met Arie Kasper. Wil je goed geïnformeerd blijven? Bezoek dan de cao-pagina. Hier kun meepraten en je vragen stellen. Klik hier voor de cao-pagina

Krijg je deze nieuwsbrief per post? Ga dan naar www.cnv.nl/caos, typ "Groothandel in Bloemen en Planten" in de zoekbalk en klik op jouw cao. Wil je de nieuwsbrief voortaan digitaal ontvangen? Ga naar www.cnv.nl/mijncnv en pas je gegevens aan. 

Arie Kasper
Bestuurder CNV
M: 06 1320 8402
E: a.kasper@cnv.nl