Nog geen verbeterd bod vanuit jullie werkgever Koppert

Op woensdag 15 mei 2024 hebben de vakbonden gesproken met jullie werkgever. In deze bijeenkomst hebben de vakbonden een toelichting gegeven waar het afgewezen eindbod van de werkgever aan schort.

De petitie

In het overleg van woensdag 15 mei 2024 hebben wij opgeroepen tot het van tafel halen van het afgewezen eindbod/het presenteren van een verbeterd cao-bod. Wij hebben op dit verzoek nog altijd geen positieve reactie ontvangen. Kortom, we gaan door! Om onze oproep voor een verbeterd cao-bod kracht bij te zetten, hebben wij samen met de FNV een petitie gelanceerd. Deze petitie is sinds de lancering op 22 april 2024 veelvuldig getekend! Heb je de petitie voor een beter cao-bod nog niet getekend? Je kunt met de link hieronder de petitie ondertekenen, dit kan nog tot en met dit weekend. Zowel leden als niet-leden kunnen de petitie ondertekenen. Teken de petitie

Wij willen jullie oproepen om deze nieuwsbrief en de petitie onder je collega’s te verspreiden.

Op 23 mei 2024 hebben wij een afspraak ingepland om onze petitie voor een beter cao-bod uit te reiken aan de onderhandelingsdelegatie van jullie werkgever. Na het uitreiken van de petitie komen wij weer bij jullie in de lucht welke vervolgstappen wij zullen ondernemen.

Het is nu aan jullie!

Goede arbeidsvoorwaarden komen er niet zomaar. Daar zorgen we samen met jullie voor! Kortom, wij zouden jullie willen oproepen om deze nieuwsbrief binnen Koppert onder je collega’s te verspreiden. Wij hebben jouw steun nodig om een cao-akkoord te bereiken dat aansluit bij jullie wensen. Hoe meer leden zich actief inzetten, hoe sterker we staan in de onderhandelingen met de werkgever. Het is belangrijk dat meer mensen bij Koppert lid worden. Alleen op die manier versterken we onze positie in de onderhandelingen. https://www.cnvvakmensen.nl/sluit-je-aan/.

Ben je al lid? Kijk op https://www.cnvvakmensen.nl/werf-een-lid/ en verdien zelf een cadeaubon van 20 euro.

Vragen of opmerkingen

Kunnen wij je hierbij helpen, neem vooral contact met ons op! Op de cao-pagina van Koppert kun jij het hele cao-proces volgen en ook meepraten over de cao: https://www.cnvvakmensen.nl/voeding/land-en-tuinbouw/cao-koppert/

Aron Foppen
Bestuurder CNV
M: 06 8191 9719
E:  a.foppen@cnv.nl

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error