Koppert spreekt belofte uit tot presenteren hernieuwd eindbod

Op woensdag 23 mei 2024 hebben wij onze petitie voor een verbeterd cao-bod aan de werkgeversdelegatie van Koppert uitgereikt. Deze petitie is massaal door jullie in de organisatie ondertekend! Maar liefst 232 Koppert-medewerkers hebben aangegeven behoefte te hebben aan een beter cao-bod. Koppert geeft aan dat zij het signaal dat jullie hiermee gezonden hebben uiterst serieus nemen. Naar aanleiding van het signaal vanuit de petitie, heeft Koppert beloofd dat zij op korte termijn met een hernieuwd cao-bod zullen komen.

De petitie

Allereerst zouden wij de ondertekenaars van de petitie en alle medewerkers van Koppert die de petitie verspreid hebben, willen bedanken voor de massale ondertekening. Naar aanleiding van onze petitie en jullie ondertekening/ondersteuning heeft de werkgeversdelegatie van Koppert aangegeven en beloofd om volgende week met een hernieuwd eindbod richting de vakbonden te komen. Wij hebben aan het ontvangen van dit hernieuwde eindbod wel een deadline gekoppeld, deze deadline is donderdag 30 mei 2024 om 17:00 uur.

Wij houden jullie op de hoogte van de verdere ontwikkelingen en komen volgende week weer bij jullie in de lucht.

Samen sterk

Samen optrekken loont! Hoe meer leden we hebben binnen Koppert, hoe sterker we samen staan. Het is belangrijk dat meer mensen bij Koppert lid worden, we staan immers samen sterk! Als jij je collega lid maakt, dan ontvang jij een cadeaubon t.w.v. € 20,-  Ga naar de site voor de actie en info over lid worden.

Tenslotte zou ik jullie willen oproepen om deze nieuwsbrief onder je collega’s binnen Koppert te verspreiden.

Aron Foppen
Bestuurder CNV
M: 06 8191 9719
E: a.foppen@cnv.nl

Heb je een vraag op opmerking aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error