Principeakkoord bereikt cao KCB

De onderhandelingsdelegatie van CNV Vakmensen heeft vandaag overleg gehad met jullie werkgever over de nieuwe cao KCB. De partijen zijn erin geslaagd om tot een principeakkoord te komen dat ik graag positief aan onze leden wil voorleggen. De ledenraadpleging zal dit jaar wederom digitaal zijn in verband met de geldende maatregelen. Ik zie jullie graag allen op dinsdag 21 december.

Principeakkoord

De partijen hebben een principeakkord bereikt, jullie werkgever is aan aan belangrijk deel van onze voorstellen tegemoet gekomen. Daarnaast heeft werkgever gehoor gegeven aan jullie wensen en hun voorstellen tot verslechteringen terug getrokken. In de bijlage kan je het volledige princeakkoord nalezen.

Ledenraadpleging

Wij hebben een goed akkoord bereikt en leggen deze daarom positief voor aan onze leden. Jullie kunnen je stem uitbrengen tijdens een digitale ledenvergadering op 21 december. Aan het einde van de ledenvergadering zal er meteen worden gestemd, daarom is deze raadpleging alleen voor leden van CNV Vakmensen. 

Datum: 21 december 2021
Tijd: 20.00 -21.00 uur
Klik hier om deel te nemen aan de vergadering

Indien je niet kan deelnemen aan de ledenvergadering maar wel wil stemmen kan je een mail sturen naar s.faez@cnvvakmensen.nl. Heb je vragen, stel deze dan gerust aan een van de leden van de onderhandelingsdelegatie of stuur mij een e-mail.

Mede namens de onderhandelingsdelegatie Ellen Knook, Pancho van Dijk en Jeroen van den Nouland.

Soraya Faez
Bestuurder CNV Vakmensen
E: s.faez@cnvvakmensen.nl

Downloads

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error