Wat vind jij belangrijk in de nieuwe cao Groen Grond en Infrastructuur

Binnenkort gaan we beginnen met de onderhandelingen over een nieuwe cao Groen grond en infrastructuur. Daar hoort bij dat CNV Vakmensen een voorstellenbrief stuurt naar de werkgevers. Leden hebben invloed; maak gebruik van de vragenlijst en geef aan wat jij belangrijk vindt.

Cao Groen Grond en Infrastructuur, voorheen Loonwerk
Jouw arbeidsvoorwaarden worden geregeld in de Cao Groen Grond en Infrastructuur. Deze cao eindigt per 1 januari volgend jaar. CNV Vakmensen wil met de leden afstemmen welke verbeterafspraken in een nieuwe cao belangrijk zijn; leden hebben invloed!

Arbeidsvoorwaardenpakket
Leden van de cao-commissie die als kaderleden van CNV Vakmensen hieraan meewerken, proberen een zo goed mogelijk pakket aan voorstellen te maken: daar is jouw hulp bij nodig. Wat vind jij belangrijk in een nieuwe cao; wat moet er worden geregeld of verbeterd? We hebben daarom een enquête gemaakt waarin wij alvast een paar onderwerpen uitgewerkt hebben. Zo kun je met een cijfer aangeven welke arbeidsvoorwaarden jij belangrijk vindt en welke arbeidsvoorwaarden in jouw ogen ook opgenomen moeten worden in de nieuwe cao.

Enquête digitaal of per post in te vullen 
De enquête kan ofwel digitaal of per post ingevuld worden. Klik hier om naar de digitale enquête te gaan. Krijg je de nieuwsbrief per post en wil je ook aangeven wat jij belangrijk vindt, vul dan bijgevoegde enquête in en stuur deze per post of per e-mail terug. Graag ontvangen wij jouw reactie uiterlijk 22 augustus 2021 zodat de cao-commissie alle reacties kan bespreken om vervolgens de definitieve voorstellen in een voorstellenbrief te gieten. Deze wordt vervolgens naar de werkgevers (Cumela) verstuurd zodat we in september kunnen starten met de onderhandelingen over de nieuwe cao. 

We houden je op de hoogte
Tijdens de cao-onderhandelingen houden we je uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen. We streven ernaar een spoedig akkoord te sluiten zodat we per 1 januari 2022 een nieuwe cao hebben voor alle werknemers in deze sector. Alvast bedankt voor het invullen van de enquête!

Mede namens de kaderleden van de cao-commissie, 
Peter de Jong, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5160 1967 / p.dejong@cnvvakmensen.nl

 

Downloads