Stand van zaken QLP

Twee weken geleden is er na langere tijd weer eens bijgepraat door ons met Meinte Meindertsma en CNV Vakmensen. De bezorgdheid over hoe het gaat met QLP in Sexbierum blijft een groot punt van aandacht.

Na de onrustige jaren was het iedereen gegund dat er weer vooruit kon worden gekeken. Een energie slurpende sector als de glastuinbouw heeft het wederom zwaar en in de komende weken zullen er daarom ook keuzes gemaakt worden, wat die keuzes zijn is nog totaal onduidelijk. Dat kan alle kanten op, maar dat er donkere wolken hangen boven jullie bedrijf is ons dus bekend.

Op het moment dat er meer duidelijkheid komt zullen we in gesprek gaan met elkaar, voor nu is het afwachten. Mochten er vragen zijn dan mag je me altijd benaderen, het liefst per mail op: s.debruine@cnvvakmensen.nl.

Mocht je niet meer werkzaam zijn bij QLP en deze brief toch ontvangen dan sta je in onze systemen nog geregistreerd als werkzaam daar. Je kan dit zelf aanpassen in je account via: https://mijn.cnv.nl/ of mij een mail sturen dan pas ik het aan voor je.

Met vriendelijke groet,

Sijtze de Bruine
Onderhandelaar CNV Vakmensen