Ken jij Kasgroeit?

CNV Vakmensen doet veel in de Glastuinbouw. Ze probeert goede arbeidsvoorwaarden af te spreken, regelt scholingssubsidies voor werknemers en heeft mede Kasgroeit in het leven geroepen. Ken jij Kasgroeit?

CNV Vakmensen is een van de initiatiefnemers van Kasgroeit, het bureau dat werken, leren en ontwikkelen in de Glastuinbouw stimuleert. Om de dienstverlening van Kasgroeit zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de behoefte van werknemers en werkgevers in de Glastuinbouw vragen we naar je ervaringen met Kasgroeit. De resultaten van deze enquête gebruiken we om samen met de andere opdrachtgevers en het team van Kasgroeit het beleidsplan voor de komende jaren vast te stellen. Jouw inbreng is voor ons erg waardevol. We vinden het daarom fijn als je de tijd wilt nemen om deze enquête in te vullen, het duurt ongeveer 5 minuten. 

Klik hier om naar de enquête te gaan.

Werkt de link hierboven niet, kopieer dan deze link in de adresbalk van je browser: https://nl.surveymonkey.com/r/PSDZL9P

De gegevens van de enquête worden volledig anoniem verwerkt, tenzij je ervoor kiest om aan het einde van de enquête je persoonlijke gegevens in te vullen. Kasgroeit gaat altijd vertrouwelijk om met jouw antwoorden en zij deelt jouw antwoorden met niemand. Mede namens het team van Kasgroeit bedankt voor je tijd!

Cao?
Zoals je weet is er nog steeds geen cao. Dit voorjaar kwamen we er niet uit. Uiteindelijk heeft CNV Vakmensen werkgevers een eindbod gedaan. Doordat we daarna door corona zijn overvallen, hebben werkgevers hun achterban daarover tot op heden niet goed kunnen raadplegen. Vlak voor de zomer hebben we er bij werkgevers op aangedrongen dat er toch een reactie moet gaan komen. We hebben afgesproken eind augustus/begin september te bekijken waar we staan en of we alsnog tot een cao kunnen komen. We zullen je hier natuurlijk over informeren.

Mocht je naar aanleiding van het voorgaande vragen en/of opmerkingen hebben, dan kun je contact opnemen met je CNV-bestuurder Jeroen Warnaar (tel: 06-20354990 of e-mail: j.warnaar@cnvvakmensen.nl ). Meer informatie over CNV Vakmensen kun je vinden op www.cnvvakmensen.nl .