Eindbod cao DLF

Op 28 mei heeft de directie van DLF een eindbod neergelegd tijdens het cao overleg met de vakorganisaties. Dit eindbod staat in de bijlage. Wij nodigen alle leden uit voor de ledenvergadering op 5 juni 14.00 uur om hierover te stemmen. Wij leggen dit eindbod negatief voor.

Tijdens het laatste cao overleg werd duidelijk dat DLF op dit moment maximaal kan bieden wat in het eindbod staat. Dan heeft verder onderhandelen geen nut meer. Daarom leggen wij dit eindbod negatief voor aan de leden. Wat jullie werkgever op dit moment biedt ligt ver onder de ruimte die de vakorganisaties van hun leden hebben gekregen.

Wij nodigen alle leden uit voor de ledenvergadering op:
Datum: Woensdag 5 juni
Tijd: 14.00 uur
Locatie: Stadium Room

Naast de toelichting van de vakorganisaties over hoe het cao proces is verlopen, kunnen de leden stemmen over het eindbod. Als blijkt dat de meerderheid tegen heeft gestemd, koppelen wij dit terug aan DLF waarop zij kunnen kijken of er toch meer ruimte is. Zo niet, dan wordt dit eindbod nogmaals ter stemming voorgelegd. Als de meerderheid van de leden per vakorganisatie dan alsnog tegen stemt, gaan we een actietraject voorbereiden.

Wij zien jullie graag op 5 juni! Als jullie vooraf vragen of opmerkingen hebben, laat het een van ons dan vooral weten.

Het cao proces kun je volgen via onze website Cao DLF Seeds & Sience | CNV Vakmensen - Land- en Tuinbouw | CNV Vakmensen

RMU Werknemers
Klaas Jan Priem (kaderlid)
Mel Blonk

FNV Agrarisch Groen
Nel de Winter (kaderlid)
Niels Minnaard

CNV
Bouke Nieuwenhuijse (kaderlid)
Diana Kraan
Vakbondsbestuurder
T: 06-22389584
E: d.kraan@cnv.nl


Downloads

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error