Wat vind jij belangrijk voor jouw cao van de Industriële Bakkers?

Het is weer bijna zover: op 31 december 2024 loopt de huidige cao voor Industriële Bakkers af. Dit is jouw kans om invloed uit te oefenen op de nieuwe afspraken! Wij bereiden ons voor op de cao-onderhandelingen en hebben jouw input hard nodig. Wat moet er volgens jou beter? Waar heb jij echt behoefte aan? Vul daarom onze enquête in en laat jouw stem horen!

Eigen cao Industriële Bakkers

Vanaf dit jaar is er voor het eerst sprake van een eigen cao voor de Industriële Bakkers en een aparte cao voor de Ambachtelijke Bakkers. In oude cao was al sprake van een verschil in salarissen tussen de industrie en het Ambacht, dus het is best begrijpelijk dat de industrie en het Ambacht uit elkaar gaan.

Inhoud van de cao: Jouw stem telt!

Wat er in jouw cao moet komen te staan, bepalen wij samen. Wij hebben als vakbonden natuurlijk ideeën, maar jouw mening is nog belangrijker. Vul de enquête in en maak duidelijk wat je nodig vindt. Op basis van jullie input stellen wij onze voorstellenbrief op. Voordat we de definitieve voorstellen naar de werkgever sturen, krijg jij nog de kans om je mening te geven.

Enquête

Klik HIER om de enquête in te vullen. Je hebt tot en met 30 juni 2024 de tijd om jouw input te geven. We zullen jullie op de hoogte houden van de uitkomsten, maar vanwege de vakanties kan dit enige tijd duren. Aan de CNV-leden het verzoek om deze enquête ook onder hun collega's, die geen lid zijn van het CNV, te verspreiden. Hoe meer input, hoe sterker we staan!

Onderhandelingen

Hoewel we nog geen specifieke data hebben gepland, streven we ernaar om voor eind december een nieuwe cao rond te hebben. Daar gaan we ons best voor doen!

We houden je op de hoogte.

Evert Jan van de Mheen
Vakbondsbestuurder CNV
E: ej.vandemheen@cnv.nl

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error