Voorgenomen fusie tussen Peter Appel en Simon Loos

Net als jullie zijn CNV en FNV geïnformeerd over de voorgenomen fusie tussen Peter Appel en Simon Loos. In eerste instantie hoeft dit geen gevolgen te hebben voor je arbeidsovereenkomst en arbeidsvoorwaarden. Of dat zo blijft is nog maar de vraag.

Door Peter Appel Transport is een adviesaanvraag bij de ondernemingsraad ingediend. Simon Loos heeft geen ondernemingsraad.

CNV Vakmensen en de FNV zijn deze week ook geïnformeerd over de voorgenomen fusie. Met Peter Appel is kort gesproken over de fusie en is afgesproken dat we binnenkort een gesprek gaan voeren over de voorgenomen fusie. Vanuit de vakbonden hebben we nog wel wat vragen.

Er is ook contact geweest met de ondernemingsraad (OR) van Peter Appel Transport B.V.. Met de OR hebben we afgesproken om zoveel mogelijk samen op te trekken in dit proces.

Dus als jij vragen hebt over de voorgenomen fusie kun je die ook aan ons stellen. Wij zullen proberen je zo goed mogelijk te informeren en je belangen zo goed mogelijk te behartigen, want daarvoor ben je ook lid van de vakbond.

Zodra er nieuws te melden is, hoor je weer van mij.

Tjitze van Rijssel
bestuurder CNV Vakmensen Vervoer & Logistiek
T 06 - 51 203 083
M t.vanrijssel@cnvvakmensen.nl