Nieuwe bestuurder CNV bij UPS

CNV Vakmensen heeft mij gevraagd om voor jou en je collega’s bij UPS de belangen te behartigen. Ik zal me inzetten over alles wat met je arbeidsvoorwaarden, werk en ontwikkeling te maken heeft.

Wie ben ik ben en wat heb ik tot nu toe gedaan bij de vakbond
Mijn naam is Robert Wonnink en werk sinds 2015 bij het CNV. Namens CNV ben ik bestuurder bij Rabobank, Zorgverzekeraars Nederland, VGZ, Arcadis, Uitgeverijbedrijf, MSD, Aspen Oss, DAF Trucks en VDL Nedcar. En nu komt hier ook UPS bij. Een breed en divers pakket. Juist die diversiteit maakt het werk van een vakbondsbestuurder interessant.

Kaderleden
Het vakbondswerk doe ik niet alleen, maar doe dit samen met kaderleden. Kaderleden zijn vakbondsleden die werkzaam zijn bij de werkgever, bijvoorbeeld bij UPS. Dit zijn dus collega’s die namens het CNV actief zijn. Ook bij UPS wil ik graag met een groep kaderleden aan de slag gaan. Lijkt het je wat, of ben je nieuwsgierig geworden, neem dan contact met mij op.

Samen
We kunnen ons werk alleen maar goed doen als we van jou en je collega’s horen wat er speelt, waar je tegenaan loopt (maar zéker ook waar je blij van wordt) en waar we ons volgens jou extra druk over zouden moeten maken. Je kunt mij altijd mailen, mijn mailadres is r.wonnink@cnvvakmensen.nl.  

Robert Wonnink
bestuurder CNV Vakmensen
M : 06 51 86 42 65
E :  r.wonnink@cnvvakmensen.nl