12 december is de Dag van de vrachtwagenchauffeur!

12 december 2019 staat de Dag van de vrachtwagenchauffeur gepland. De sector wil hiermee een traditie in gang zetten om chauffeurs in een verdiend zonnetje te zetten. Ook kan een speciale dag de aantrekkingskracht van het beroep vergroten. Belangrijk, want er is grote behoefte aan meer chauffeurs!
Inmiddels hebben al heel veel bedrijven toegezegd mee te doen. Zij gaan jou als chauffeur die dag even extra in het zonnetje zetten. Kijk hier welke bedrijven meedoen op 12 december.

Juist in deze drukke maand waarin er heel veel vervoerd wordt over de weg; (verse) ingrediënten, complete kant-en-klare kerstdiners, cadeautjes en alles wat er altijd al over de weg vervoerd wordt. Jij doet dat, elke dag en misschien al heel wat jaren. Met alle toenemende gevaren en drukte op de weg, toenemende regeltjes en eisen die het werk niet persé leuker maken etc. Jij verdient het!

Stuur deze nieuwsbrief gerust door aan al je collega's. Ook aan collega's die misschien géén lid zijn.

Dus, 12 december is jouw dag!
Wij hopen dat waar jij die dag ook komt, om iets te lossen of te laden, je flink in het ZONNETJE gezet wordt!

ps. wist je dat leden werven jou ook iets oplevert?  In de eerste plaats is het natuurlijk zo dat hoe meer collega's lid zijn, hoe groter de invloed in een sector is. Maar ook krijg jij voor elk door jou aangebracht lid een aanbreng premie!