CNV Vakmensen zoekt contactpersoon Brouwer Tours

In deze moeilijke tijden, die naar het nu lijkt nog lang gaan duren, zijn wij vanuit de vakbond binnen de Tour-bedrijven waar leden zijn, op zoek naar contactpersonen. Een contact persoon is binnen jullie bedrijf een aanspreekpunt voor de leden op het gebied van collectieve dagelijkse zaken.
Die zaken kunnen bijvoorbeeld met de cao te maken hebben.

Contactpersonen hebben een directe lijn met de bestuurder voor vragen en opmerkingen en de bestuurder heeft zo een directe ingang om snel te kunnen schakelen en handelen indien noodzakelijk. Zijn er personen die deze taak op zich willen nemen, neem dan even contact op met mij. Mijn gegevens staan onderaan deze nieuwsbrief.

Vervolgens hebben we een gesprek met elkaar en wanneer we jou contactpersoon kunnen aanstellen, maken wij dit kenbaar aan onze leden binnen het bedrijf. Uiteraard blijft de mogelijkheid bestaan om je in individuele situaties rechtstreeks te wenden tot jouw vakbond.

Ik ben benieuwd wat er mogelijk is en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Graag verneem ik jouw reactie uiterlijk 11 mei 2020.

Peter Böeseken,
bestuurder CNVVakmensen
M 06 5160 2043
E p.boeseken@cnvvakmensen.nl