Wat wil jij geregeld hebben in de cao OV?

Binnenkort gaan we weer starten met onderhandelen over jouw cao. Om tot goede voorstellen te komen voor een nieuwe cao wil CNV Vakmensen weten wat jij belangrijk vindt. Door het invullen van de enquête kan jij dat ons laten weten.

Vul de enquete in!
De onderhandelingen voor een nieuwe cao Openbaar Vervoer komen er dus weer aan. De leden bepalen de inzet van CNV Vakmensen. Vul daarom de enquête in. Overigens kan de enquête ook door niet-leden en leden van andere vakbonden worden ingevuld. Op deze manier wil CNV Vakmensen een breder beeld krijgen van de behoefte van medewerkers werkzaam in de sector OV. Klik voor de enquête. Doe dit uiterlijk 2 januari 2020.

Vraag ook aan je collega`s om dit te doen. Ontvang je deze nieuwsbrief per post, dan kan je digitaal via onze website de enquête invullen. Ga hiervoor naar www.cnvvakmensen.nl/caos/stads-en-streekvervoer.

Je achterban
Wil je verder meepraten over de cao OV en/of andere zaken die er voor jou spelen binnen de sector, ga dan naar www.jeachterban.nl/openbaar-vervoer.  Stel je vraag of laat jouw mening achter.

Voorstellenbrief
Op basis van deze uitkomsten stelt de cao-commissie vervolgens de voorstellenbrief op.

Vragen?
Heb je vragen? Of wil je meer weten? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. 

Hanane Chikhi,
onderhandelaar CNV Vakmensen
M 06 2074 8851 
E h.chikhi@cnvvakmensen.nl