Vul de enquête fysieke klachten chauffeurs Concessie IJssel_Vecht in

Eenieder van jullie ervaart weleens dat er een flink beroep wordt gedaan op je fysieke aanpassingsvermogen tijdens je werk als buschauffeur. Helemaal als je niet prettig kunt werken omdat bijvoorbeeld het materieel waarmee je onderweg bent, je letterlijk niet past. Dit vergt veel aanpassingsvermogen en mogelijk ontwikkelen zich er fysieke klachten waar je direct last van hebt of op lange termijn last van kunt krijgen.

Oorzaak en Gevolg

Nu zijn er rapporten opgemaakt door de TÜV-Nord, om onder andere inzicht te krijgen in mogelijke gebreken van jullie materieel ten behoeve van de overdracht van Keolis naar EBS-OV, ondanks een ‘verbeterstraat’ en diverse modificaties komen er nog veel zaken aan het licht, zoals veel klachten van ergonomische aard. 
Het ziekteverzuim in de Concessie IJssel-Vecht is sinds de start in december 2020 enorm gestegen, naar bijna 20%. Er is alleen nog te weinig inzicht in waardoor en waarom. Nu is de ene chauffeur de andere niet. Persoonlijk kan iemand eerder klachten of stress ervaren dan de ander, en jullie gaan hier ook allemaal anders mee om. Zo kan er misschien een vertekend beeld ontstaan over de gehele concessie IJssel-Vecht en dit kan ook afhankelijk per vestiging zijn.

Vul de enquête in 

Daarom ligt er voor je een enquête om zo goed mogelijk in beeld te kunnen brengen waar we individueel tegenaan lopen.
Klik hier om meteen naar de digitale enquête te gaan.
We hopen dat dit mag bijdragen aan het bewerkstelligen van juiste oplossingen voor de toekomst! Vul deze enquête dan ook naar je eigen waarheid in, dit kun je op naam of anoniem doen. Daar waar jij je prettig bij voelt! Vul de enquête uiterlijk 12 juli 2023 in.

Peter de Ridder, bestuurder CNV Vakmensen
M 06  5160 1997 / p.deridder@cnvvakmensen.nl

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error