Uitnodiging ledenvergadering Connexxion

Op 27 mei 2024 vanaf 19:00 organiseer ik een ledenbijeenkomst in Goes om elkaar beter te leren kennen en om met elkaar in gesprek te gaan over Connexxion. Graag nodig ik je hiervoor uit.
Even kort voorstellen
Mijn naam is Kathelijne van der Voort, ik ben woonachtig in Breda en ik heb een juridische achtergrond. In mijn vrije tijd ben ik in de yogastudio te vinden en op de golfbaan. Ik heb een aantal jaar gewerkt bij de politiebond dus het werken bij een vakbond is mij niet vreemd. Ik zet me met enthousiasme en plezier in voor anderen en ik vind het belangrijk dat jullie weten wie ik ben en dat je me kan bellen/appen/ mailen als het nodig is. Sinds 1 januari 2024 heb ik het stokje overgenomen van Sanne Koevoets als bestuurder in Zeeland- West Brabant in het openbaar vervoer. Ik heb met een aantal van jullie contact gehad maar nog niet met iedereen. Daar wil ik graag verandering in brengen. Ik nodig je daarom graag uit voor een ledenbijeenkomst op 27 mei.

Ledenbijeenkomst op 27 mei 2024 
Inloop vanaf 19:00
Start bijeenkomst
19:30
Locatie:
Hotel Katoen
Bleekveld 9
4461 DD GOES

Iedereen is welkom! Neem vooral je collega's mee naar de bijeenkomst want samen staan we sterk.

Het CNV is er voor jou!
In deze tijd van onzekerheid, acties en veranderingen is het CNV er ook voor jou. Of je nu vragen hebt over je contract, loopbaan of je wil sparren over andere zaken die spelen in het bedrijf, je kan bij ons terecht.

Mocht je nog vragen hebben of andere kwesties willen bespreken, dan kun je daarvoor contact met mij of met een van de kaderleden opnemen. 

Met vriendelijke groet,

Kathelijne van der Voort
Bestuurder CNV
M: 06 41636856
E: K.vandervoort@cnv.nl