2 vacatures kaderleden Arriva Maastricht

CNV Vakmensen vindt het belangrijk om zichtbaar te zijn in de samenleving en op de werkvloer. Onze vrijwilligers, ook wel kaderleden, spelen hierin een aanzienlijke rol. De kaderleden zijn onze ogen, oren en handen op momenten dat het hard nodig is.

De staking in het openbaar vervoer of pensioen acties zijn daar recente voorbeelden van.
De kaderleden vormen de schakel tussen de werkorganisatie CNV Vakmensen, de bestuurder en de werknemers bij Arriva Limburg.

2 vacatures te Maastricht
Ben Hendrikx heeft gisteren aangegeven dat hij per direct stopt als kaderlid van CNV Vakmensen. Uiteraard betreuren wij dat ten zeerste. Tenslotte heeft Ben jarenlang als CNV-kaderlid zowel landelijk als regionaal veel en goed werk verricht voor CNV Vakmensen. Last but not least: Ben heeft van Maastricht een CNV-bolwerk gemaakt. Oprechte dank en waardering is zeer zeker op zijn plaats.
Daarnaast heeft kaderlid John Frijns kenbaar gemaakt dat hij per april 2020 met pensioen gaat. In het kader van inwerken en tijdig het stokje overdragen zoeken we dus ook een vervanger voor John.

Wat doe je zoal als kaderlid ?

  • Aanspreekpunt zijn voor collega’s die vragen of problemen hebben op het gebied van werk en inkomen. 
  • In voorkomende gevallen leden doorverwijzen naar de bestuurder of de jurist van CNV Vakmensen.
  • Het op de hoogte houden van de bestuurder CNV Vakmensen van (aanstaande) problemen binnen Arriva.
  • Samen met de andere kaderleden van de bedrijfsledengroep Arriva Limburg (BLG) en de bestuurder komen tot verbeteringsvoorstellen om problemen op te lossen of wensen te realiseren.

Kan je

  • makkelijk contact leggen met collega’s?
  • je goed kunnen inleven in de situatie van collega’s?
  • goed samenwerken?
  • initiatief nemen?

Begeleiding
Door bestuurder Jean-Marie Severijns en het hoofdkantoor in Utrecht.

Indien een vergadering valt op een werkdag, regelen wij dat je betaald vakbondsverlof krijgt. Daarnaast bieden wij je ondersteuning in de vorm van vele cursussen (kaderacademie) die je gratis tijdens werktijd kan volgen. Reiskosten worden uiteraard ook vergoed.

Interesse?
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de kaderleden John Frijns, Bjorn van Golde, Guido Kroll, Sharon Tilli of mij.
Heb je interesse? Meld je dan voor 1 augustus bij mij aan.

Jean-Marie Severijns
bestuurder CNV Vakmensen
E: j.severijns@cnvvakmensen.nl 
M: 06 51 60 21 60